Намерете си история

10 май 2011 г.

Качествени подобрения

Тази седмица получихме чудесен еркерен прозорец и един мъничък зазидан, градинка с дървета и пейка, стълби с парапет и малка стеничка, и две изкуства - саксия с пластмасови цветя и червена стена пак с пластмасови инсталации.
В склада разполагаме с:
Пакет вар х 1
Тухла 4-ка х 1
Керемида обикновена х 1
Странни черепи и кости, които ще скрием по-късно в килера на къщата и една ограда.

Пращайте все така хубави парченца за строежа - имаме нужда от много неща и никога не е късно да се включите! :)
Можете да изпратите през сайта виртуални строителни материали, както и да изпращате снимки на LITTLE.STORIES@ABV.BG

3 коментара:

противопожарни врати каза...

хахах е признавам това доста ме зарадва...." Странни черепи и кости, които ще скрием по-късно в килера на къщата и една ограда...." жалко че вече Хелоин мина и няма да мога да се възползвам от тези черепи, доми се иска да ги видя, защо пък да не се подготвим от по рано хахха Черепите тази година са дост а по модерни и в дрехите, не един или двама дизайнера заложиха на апликациите на черепа.Благодаря за тази информация, всеки все нещо строи и ремонтира, всички искаме все повече и повече.

врати противопожарни каза...

Блога ви е много информативен и се радвам че ни пишете, дано и за на пред да ни информирате за неща,които ще ни бъдат от полза.При един ремонт или нов дом винаги има нужда от много неща и определено няма да са излишни още мебели или уреди така е.Пожелавам ви да получите това, за което сте си мечтали.А пък за градината има невероятни неща, като се започнат от цветята, до люлките, пейките и масите, които определено придават един завършен вид.

Строителни материали каза...

Снимката, която сте показали е доста интересна и определено започва да ми се развихря въображението. Всеки един от нас се нуждае от материали за ремонт или просто малко подновявания. Имам няколко на ум неща,които мога да пратя и аз, но ще видим в какъв формат ще бъдат направени и тогава вече ще снимам и ще ви ги покажа.Надявам се и за на пред да ни пишете.Ще кажа на мой познати и те също да се включват тази инициатива и очакваме с нетърпение следващата ви публикации.

Публикуване на коментар

 
Creative Commons License
This work by Малки истории за града is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Powered by Blogger